Mali Politikin Zabavnik

IT Awards - Najbolji sajt

ШТА ЈЕ МАЛИ ПОЛИТИКИН ЗАБАВНИК?

Мали Политикин Забавник је дечији часопис поучног и забавног садржаја намењен школарцима узраста од 6 до 12 година. Пробни број је изашао 15. децембра 2010. године и бесплатно је подељен ђацима нижих разреда у свим основним школама у Србији. Први број је изашао 15. јануара 2011. године. Мали Политикин Забавник издаје и штампа Политика АД.

ШТА МОГУ ДА ПРОЧИТАМ У
МАЛОМ ПОЛИТИКИНОМ ЗАБАВНИКУ?

Све што занима једно радознало савремено дете: занимљивости о свету у коме живимо, о биљкама и животињама, приче из историје, биографије великих научника, уметника и спортиста, новости из света спорта, филма и музике, текстове о научним достигнућима, планети Земљи, истраживању свемира и модерној технологији, савете о раду на компјутеру и коришћењу интернета...

Поред сталних рубрика, као што су ШЕТЊА ОКО СВЕТА, ВЕСТИ ИЗ НЕСВЕСТИ, МАЛА ДЕЦА, ВЕЛИКИ ЉУДИ, ПИТАМ СЕ ПИТАМ, КО БИ РЕКАО, ДЕЧИЈА ПЛАНЕТА, ПОЗНАТЕ ФАЦЕ, ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ, САЈБЕР КИД, ХАЈДЕ ДА СЕ ИГРАМО, ЧУДО ОД ДЕТЕТА, БУДИМО ФИНИ, ПРИЧАМ ТИ ПРИЧУ, НА СЛОВО, НА СЛОВО и ДАЈЕ СЕ НА ЗНАЊЕ, у сваком броју Малог Забавника чекају вас још и најбољи и најновији стрипови у наставцима и поклон постери популарних цртаних јунака и познатих личности. Заштитни знак Малог Забавника су сад већ омиљене рубрике наших читалаца због којих се ни један нови број не пропушта – ЦИЦИН КУТАК (облачење луткица од папира), ЧИК НАПРАВИ ОВО (кућне мајсторије), МУЋНИ ГЛАВОМ (мозгалице и загонетке), АСОЦИЈАЦИЈЕ, КВИЗ, МАЛИ ОДМОР (енигматика, судоку, задаци са словима, бројевима и фигурама, пронађи разлику, од тачке до тачке, испуњаљка...), ВЕЛИКИ ОДМОР (писма, цртежи и литерарни радови читалаца) и ДА ТИ ШАПНЕМ у којој вам ваша Мими помаже да решите љубавне проблеме и неспоразуме са учитељицом, другарима или браћом и сестрама.

КАДА ИЗЛАЗИ
МАЛИ ПОЛИТИКИН ЗАБАВНИК?

Два пута месечно, сваког 1. и 15. у месецу.

ГДЕ МОГУ ДА КУПИМ
МАЛи ПОЛИТИКИН ЗАБАВНИК?

Мали Забавник се продаје на киосцима широм Србије, Републике Српске, Црне Горе и Македоније. На Мали Забавник можете се претплатити и преко школе у договору са учитељицом или директно преко Политике АД, ако желите да часопис добијате на кућну адресу. Старе бројеве Малог Забавника можете купити у књижарама "Младинске књиге Београд" у Београду, Нишу и Новом Саду.

Пратите нас
и наФејсбуку

Хеј, јесте ли
већ били овде?Политикин
забавник

А
овде?Свет
компјутера